Boskar Forklif - CAT Forkliftleri Türkiye Distribütörü
İletişim: (0)216 417 81 89
.: Cat® Elektrikli Counterbalance forkliftler & İstifleyicilere kadar Li-ion Teknolojisi

Cat® Lift Trucks’ın ödüllü EP25-35 (C) N 80V elektrikli forklift ürün yelpazesinde lityum iyon akü seçeneğini sunduğunu bildiren Basın Bültenimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Cat® Lift Trucks, ödüllü EP25-35 (C) N 80V elektrikli forklift serisinde lityum iyon akü seçeneğini sizlere sunuyor. Ve Li-ion teknolojisini akülü Cat® forkliftlerinde bu ürünler için gerçekten uygun maliyetli ve kullanılabilir hale getirmek için programlanmış bir programın parçasıdır. Bugüne kadar, isteğe bağlı olarak çeşitli Cat sipariş toplayıcılarına, transpaletlere, istifleyicilere  ve çekicilere ayrıca 48V counterbalance  modellerine uygulanmıştır.

Li-ion teknolojisi kullanıldığında;

Çoğu uygulamadaki çoğu forkliftin ihtiyaçları hala kurşun-asit akülerle en iyi şekilde karşılanırken, Li-ion bazı durumlarda gerçekçi bir alternatif haline gelmiştir. Özellikle yüksek enerjili, çok vardiyalı, 7/24 operasyonlarda pratik olmasının yanı sıra ekonomiktir.

Yoğun görevler ve zorlu koşullarla başa çıkmak için tasarlanan Cat EP25-35 (C) N elektrikli counterbalance forklift , Li-ion’un maliyet tasarrufu ve verimlilik avantajlarından yararlanabilecek yüksek güçlü, yüksek verimli makinalardır. Bunlar, her bir durumda fazladan yatırımın haklı olup olmadığını belirlemek için daha yüksek Li-ion satın alma maliyetine karşı değerlendirilmelidir.

Yeni aküler, vardiya sonuna kadar bile yüksek performans seviyelerini koruyan daha sabit bir voltaj eğrisi ile daha uzun servis, daha yüksek enerji verimliliği ve daha fazla çalışma süresi sağlar. Daha fazla şarj ve fırsat şarjı sayesinde daha fazla zaman tasarrufu sağlar ve neredeyse pil bakımına gerek kalmaz. Çalışma düzenine bağlı olarak, makine  akü değişmeden sürekli olarak çalıştırılabilir.

Yüksek verimlilik ve sürücü memnuniyeti   ( Akü tercihiniz ne olursa olsun)

Hangi akü seçilirse seçilsin, Cat EP25-35 (C) N serisi, tüm kullanıcı ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılayarak çıktıyı artırır. Prestijli bir Red Dot Ödülü için jüriler seçerken mükemmel kullanıcı deneyimini ve akıllı tasarımı sayesinde bu serinin övgüleri topladığını belirttiler.

Temel özellikler arasında kullanıcının forkliftin her an nasıl davranmasını istediğini ve performans modunu buna göre ayarladığını bilen CAT Duyarlı Sürüş Sistemi (RDS) yer alıyor. Akıllı eğri kontrolü sayesinde , hızı geleneksel viraj sistemlerinden çok daha doğal ve konforlu bir şekildedir.

Yeni nesil, çift tahrikli, 4 tekerlekten direksiyon sisteminin + 100 derecelik arka aks dönüşü, sıkı ve sorunsuz dönüş sağlamak için eğri kontrolü ile birleşiyor. Geri giderken, geri itmeden yan dönüşler yapılabilir. Eşsiz bir şekilde, bu makinanın ön aksı kullanılarak da yönlendirilebilir.

Çeviklikteki  ilerlemeler, yüksek konforlu operatör bölmesi ve ergonomik kontrollerle birlikte, makinayı kullanmayı bir zevk haline getiriyor. Müşteriler, 2.5 ila 3.5 ton kapasitelerde kompakt ve standart şasi boyutları içeren beş modelden birini seçebilir. Cat ‘LIBAT’ seçeneği, yeni forkliftlere yerleştirilebilir veya hızlı ve kolay bir dönüştürme kiti kullanılarak mevcut filolara uyarlanabilir.

Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İletişim ;

www.boskar.com.tr

info@boskar.com.tr

Etiketler :
.: Son eklenen sektör haberleri
- Cat® Elektrikli Counterbalance forkliftler & İstifleyicilere kadar Li-ion Teknolojisi
- New Cat® EP40-55(C)N(H)
- Cat® Lift Trucks DP/GP15-35N(3) and DP/GP40-55N3 Stage V compliant
- CAT® IC ENGINE COUNTERBALANCE UPGRADES BUILD ON ECONOMY AND PRODUCTIVITY AND REDUCE EMISSIONS
- YENİ CAT 1.4-2.0 TONLUK 48V AKÜLÜ FORKLİFT
- Yeni Makaslı Platformlu Alçak Seviyeli Sipariş Toplayıcıları
- Elektrikli forklift satışları artacak
- Cat Forklift NPP16-20N2 modeline ödül
- CAT Yeni Akülü Forklift 80V Serisi EP25-35N;
MENÜ
Anasayfa
Hakkımızda
Ürünler
Servis Anlaşması
2. El Forklift
Forklift Haberleri
Yedek Parça Donanım
Bayiler
Servisler
KVKK Aydınlatma Metni
Başvurular
İrtibat
ÜRÜNLER
Dizel Forkliftler
LPG'li Forkliftler
Elektrik'li Forkliftler
Manuel Transpaletler
Elektrikli Transpaletler
İstifleme Makinaları
Alçak Seviye Sipariş Toplayıcı
Yüksek Seviye Sipariş Toplayıcı
Reach Truck
Çok Yönlü Reach Truck
Tow Truck
İLETİŞİM
E-5 Karayolu Yanı, Namık Kemal Cad.
No:98,34841 Küçükyalı, İstanbul, Türkiye
TELEFON
T. +90 (0)216 417 81 89
F. +90 (0)216 366 37 73
M. +90 (0)533 741 41 52

Hızlı Erişim: Forklift, LPG'li Forklift, Elektrik'li Forklift, Dizel Forklift, Akülü Forklift, İstifleme Makinası, Forklift Fiyatları, Transpalet, Transpalet Fiyatları
Boskar 2013© Tüm Hakları Boskar İstif Mak.San. ve Tic. A.Ş. ye aittir.