Boskar Forklif - CAT Forkliftleri Türkiye Distribütörü
İletişim: (0)216 417 81 89
.: YENİ CAT 1.4-2.0 TONLUK 48V AKÜLÜ FORKLİFT

Yeni CAT 1.4 ila 2.0 tonluk 48V akülü forkliftler dar alanlarda kıvrak performansı ile en iyi şekilde tasarlandı.

Yüksek manevra kabiliyeti ,akıllı kontrol sistemine sahip olan akülü forkliftler  sürücülerin istek ve ihtiyaçlarına göre en iyi şekilde adapte olmalarını sağlıyor.

CAT EP14-20A(C)N(T) yazılım ve çoklu algoritmalarını elektronik kontrol sistemi ve sensörlerinde kullanarak yükleme ve sürüş işlemlerinde daha kolay , güvenli ve konforlu bir şekilde sürücüler çalışıyorlar.

Sürücüler makine ile uyumlu bir şekilde çalışma fırsatı yakaladıklarında mutlu, kendinden emin ve üretken  bir şekilde çalışmalarını gerçekleştiriyorlar.

Bu sürüş deneyiminin merkezinde ayarlanabilir hız kontrollü RDS Response Drive System ( duyarlı Sürüş Sistemi) bulunuyor. RDS, sürücüler makineyi kullanırken değişen eylemlerinin hızına tepki verecek şekilde forklift performans modlarını ayarlaması ile yumuşak kalkış ve duruşu sağlanmış oluyor.

Başlangıç ve duruşlar dahil ,RDS sürekli olarak performans parametrelerini ayarlar böylece tüm yapılan eylemler sorunsuz bir şekilde kontrol edilir.

Elektrikli forklift kullanırken ileri ve geriye gitmeden  olduğu yerde 180 derece dönebilir. Bu durum dar alanlarda avantaj sağlar.

 

Direksiyon açısına göre birbirinden bağımsız hareket eden yürüyüş motorları;

Direksiyon açısıyla dönebilen ön motorlar sürüş hızına göre direksiyon tepkisi de değişiyor.

Ayrıca, ön tekerler çift motor olduğundan direksiyon yönüne göre ön tekerlekleri çevirebiliyor.

Sürücüler herhangi bir durumda hızlı bir şekilde viraj alırsa , gelişmiş viraj kontrolü sayesinde güvenli bir şekilde viraj alınmasına olanak sağlıyor.

Akıllı dönüş kontrolü sayesinde güvenli bir şekilde virajlarda yana yatma hissi olmaksızın hız azaltımı ile birlikte doğal sürüş keyfi oluşturuyor.

Yeni nesil çift tahrikli 4 tekerlekli direksiyon sistemi zor derece olan manevraları çevik manevra kabiliyeti sayesinde maksimize eder.

Viraj kontrolü sistemi ile 100 derece arka aks rotasyonu sayesinde geri gitmeye gerek kalmadan 100 derece dönebilen  arka tekerler ile yan bir şekilde ilerleyebilmesine olanak sağlarken, ön tekerlekler ile dönüş yapılabilmektedir. Bu sayede makinadaki ön tekerleklerin kullanılması ile lastik aşınmaları daha az yaşanmış oluyor.

Makine olduğu yerde arka tekerlekler ile kendi etrafında dönüş sağlayabiliyor. Bu özellik dar alanlarda kurtarıcı bir hale geliyor.

Akıllı Hidrolik

Yük algılamalı hidrolik sistem ,kontrolü sağlamak için otomatik olarak ağırlık ayarını yapar . Sürücü kabin yüksekliğini geçtiği takdirde right –shift hızını otomatik olarak ayarlayıp hızının düşmesine olanak sağlıyor.

Güçlü asansör tasarımı, düşük sürtünme sağlamasıyla ve yana kaydırma kombinasyonu ile beraber sallanmayı ve gürültüyü azaltmak için çeşitli kontrol sistemleriyle birleştirildi.

Parmak uçlarıyla kontrol edilen hidrolik valfler hareketi algılaması ile elektronik bir şekilde dengelendi.

Pasif sallanma kontrolü ,asansörler açıkken otomatik park frenini açık tutar. Standart olarak 3,5 metrelik ya da 2 metrelik asansörlerde kontrollü bir şekilde kaldırma hızını yavaşlatır.

 

Mükemmel Konumlandırma

Her sürücü için koltuk ve direksiyon simidi konumu optimize edilmiş pedal açıları ile mükemmel genel görünümle birlikte rahat bir çalışma sağlar.

Yalpalamaya gerek kalmadan ileri-geri ,aşağı ve yan görünümler sunar.  İlginç ergonomik gelişmeler arasında direksiyon simidi için bir senkronizasyon sistemi bulunur.

 

Uygulama Eşleşmesi

3 tekerlekli (T) ve 4 tekerlekli model yelpazesi  1.4,1.6,1.8 ve 2.0 ton kapasiteleri ve kompakt ( C ) ve standart şasi arasındaki seçimleri sunar.

Belirli uygulamalar için isteğe bağlı özelliklerin bir listesi mevcuttur.

Konteynerlerde, kamyonlarda vb. diğer dar alanlarda verimli kullanım için idealdir.

Etiketler :
.: Son eklenen sektör haberleri
- Cat® Elektrikli Counterbalance forkliftler & İstifleyicilere kadar Li-ion Teknolojisi
- New Cat® EP40-55(C)N(H)
- Cat® Lift Trucks DP/GP15-35N(3) and DP/GP40-55N3 Stage V compliant
- CAT® IC ENGINE COUNTERBALANCE UPGRADES BUILD ON ECONOMY AND PRODUCTIVITY AND REDUCE EMISSIONS
- YENİ CAT 1.4-2.0 TONLUK 48V AKÜLÜ FORKLİFT
- Yeni Makaslı Platformlu Alçak Seviyeli Sipariş Toplayıcıları
- Elektrikli forklift satışları artacak
- Cat Forklift NPP16-20N2 modeline ödül
- CAT Yeni Akülü Forklift 80V Serisi EP25-35N;
MENÜ
Anasayfa
Hakkımızda
Ürünler
Servis Anlaşması
2. El Forklift
Forklift Haberleri
Yedek Parça Donanım
Bayiler
Servisler
KVKK Aydınlatma Metni
Başvurular
İrtibat
ÜRÜNLER
Dizel Forkliftler
LPG'li Forkliftler
Elektrik'li Forkliftler
Manuel Transpaletler
Elektrikli Transpaletler
İstifleme Makinaları
Alçak Seviye Sipariş Toplayıcı
Yüksek Seviye Sipariş Toplayıcı
Reach Truck
Çok Yönlü Reach Truck
Tow Truck
İLETİŞİM
E-5 Karayolu Yanı, Namık Kemal Cad.
No:98,34841 Küçükyalı, İstanbul, Türkiye
TELEFON
T. +90 (0)216 417 81 89
F. +90 (0)216 366 37 73
M. +90 (0)533 741 41 52

Hızlı Erişim: Forklift, LPG'li Forklift, Elektrik'li Forklift, Dizel Forklift, Akülü Forklift, İstifleme Makinası, Forklift Fiyatları, Transpalet, Transpalet Fiyatları
Boskar 2013© Tüm Hakları Boskar İstif Mak.San. ve Tic. A.Ş. ye aittir.